anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare putin cam ciudata, dar sper ca ma poate ajuta cineva. mi s-a deplasat o vena din zona genitala de la locul ei, si este foarte deranjant. este exact langa clitoris, in partea dreapta, si daca o "zgandar" se umfla si ma doare, iar cand se dezumfla ramane iesita in afara, spre deosebire de o vena normala. este asa de aproximativ o saptamana, si mi-e teama sa nu ramana asa, pentru ca este extrem de deranjant. aveti vreo idee despre ce as putea sa-i fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu poate fi o "vena" (asa cum zici tu!)--- in zona aceea aproape de clitoris se afla glandele Skene( situate in jurul deschiderii uretrei --- sunt inconjurate de un tesut comun cu cel care inconjura partea intravaginala a clitorisului ). Infectia lor se numeste skenita : http://www.ginecologie.ro/tabid/148/Default.aspx?&articolid=8

Du-te la un ginecolog pentru un diagnostic sigur si tratament. Numai bine!

| Reek54 a răspuns:

Ginecolog!

| eucumine010 a răspuns:

Du-te la ginecolog.