| Julia2103 a întrebat:

am o intrebare. sau o curiozitate mai bine zis. Ieri ma jucam volei si datorita stangaciei mele am reusit sa primesc din plin o minge in fata. La inceput ma durea toata fata, dar mai mult oasele nazale. Nu a ramas urma rosie pe fata, nasul nici nu mi s-a inrosit nici nu mi s-a umflat, dar durerea piramidei nazale a persistat catva timp dupa. mi-am pus putina gheata cand am ajuns acasa. Acum ma intreb daca lovitura imi va afecta fata in timp pe parcurs. tinand cont ca acum nu am nimic. Ma gandesc ca nu se poate intampla nimic, nu?thinking imi va afecta forma nasului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Catrinn a răspuns:

Nu cred ca ti se va afecta forma nasului.Eu cand eram mica ma cazut pe gheata exact in nas si nu mi-a afectat forma nasului.Dar totusi...ai putea merge la medic pentru un consult.Succes si sa nu patesti nimic!