| Anonima6789777 a întrebat:

Bună, am o întrebare serioasă legată despre sănătate.
De ceva timp simteam înțepături in zona inimii, dar în ultimul timp le simt din ce în ce mai frecvent. Mi se îngreunează respirația si simt bătăile inimii. Am observat ca se întâmpla asta când ma enervez sau după ce fac efort fizic. Cand fac efort fizic mă doare in zona inimii lucru pe care nu l am observat in trecut când făceam sport.
Oare ce sa fie? Constituie un motiv de îngrijorare? Sa merg la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da este motiv de ingrijorare deoarece creste tensiunea si ai risc de infarct miocardic, consumi sare in exces? Acest lucru este un factor in cresterea tensiunii, la fel ca si cofeina, tu de fapt ai palpitatii? Spui ca ti se intimplă cînd te enervezi, acest lucru este deosebit de grav, nervii afecteaza inima, ar fi bine sa reduci orice efort fizic, ce varsta ai? Multa sanatate.

| Dandinelle a răspuns:

Mergi la medicul de familie cel mai bine

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Bună! happy Un medic cardiolog poate fi în cea mai mare măsură să își dea cu părerea.winking Cere de la medicul de familie, o trimitere către cardiologie! Sănătate! Funda? big grin

| outsidethebox a răspuns:

Mergi urgent la doctor, daca iti permiti, mergi direct la particular, la cardioligie. Daca esti dintr-un oras mare, cheama salvarea cand si daca se repeta, probabil iti vor face EKG iar daca te întreabă ce parere ai, vrei sa mergi la spital, accepta.
Oricum, fa ceva imediat!
Multă sănătate!

| maraveamere a răspuns:

Bună! Cred că ar fi mai bine să te duci la un medic cardiolog iar atunci vei ști de fapt ce-ai pățit! Multa sănătate happy