| antonia9206q a întrebat:

Buna! Am o intrebare si as vrea sa imi raspundeti sincer! Daca iau o pauza din a vapa(elf)(3-5luni)Imi va afecta inapoi plamanii cand ma voi reapuca? Chestia e ca eu am un stil de viata sanatos dar din cauza vape-ului am devenit cam independenta de aceste vape-uri si simt nevoia de a le recomsuma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Plamanii sunt deja afectati irecuperabil, fiindca un vape distruge plamanii cu fiecare fum care il bagi in plamani fiind ceea ce bagi in corp sunt substante chimice.

Te sfatuiesc sa mergi la un control la plamani, sa-ti faci o radiografie si sa vezi cat de afectati sunt acum plamanii, fiindca chimicalele din vape omoara la propriu si ireversibil, celulele plamanului.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"antonia9206q : am devenit cam independenta de aceste vape-uri"

ăsta e un lucru bun. Adică le lași baltă oricând.
Dar te ce te-ai lăsa? Sau mai exact, de ce te-ai reapuca?

| blackann a răspuns:

Plamanii sunt deja afectati, nu vor fi afectati doar pentru ca te vei reapuca.

| Alinextrafin a răspuns:

Pei foarte usor, poti renunta la Elf bar cu nicotina, ia Elf bar fara nicotina pana scap de dependenta. Uite aici un articol despre treaba asta:
https://e-potion.ro/cum-sa-folosesti-vapatul-pentru-a-renunta-la-nicotina/