| IuliaMaria1 a întrebat:

Bună, am o întrebare și sper să mi răspundeți dar fără să mă luați la mișto =)
Deci sunt minora, mi-a venit menstruația pentru prima dată acum un an cred, nu știu dacă am o problemă sau ceva deci de-aia m-am decis să întreb.
Uneori când îmi vine menstruația îmi curge fooarte mult sânge și am foarte multe cheaguri, eu cred că am o problemă pentru că mi-a venit o dată menstruația și m-a ținut 2 săptămâni, absorbantele nu prea fac față, în jumătate de oră sau chiar mai puțin absorbantul este deja plin =(
Oare să îi spun mamei mele ce se întâmplă? Sunt chiar speriată (menționez că am mai avut menstruație foarte abundentă de câteva ori)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

In primul rand. cand ai facut ultima oara analize? ai cumva deficit de fier?

In al doilea rand, este o problema destul de comuna dar totusi trebuie sa vizitezi ginecologul, pentru ca e posibil sa ai nevoie de tratament
Nu este ceva grav dar este util sa rezolvi problema

| IuliaMaria1 explică (pentru Robert2526):

Cred că acum câțiva ani am făcut ultima dată analizele?