| سشغع_ظشیشب_1994 a întrebat:

Buna, am o întrebare sunt fata si as vrea sa slăbesc, știe cineva cum? Fac sport acasă, toata lumea îmi spune ca am slăbit dar mie nu mi se pare. Am 1.60 Si 54 kg vreau sa ajung la 45 dar familia îmi spune ca îmi sta bine asa dar nu mă simt bine in pielea mea. Precizez ca nu am mâncat pâine de 6 luni. Solduri nu am, nici burta, dar nu mă simt prea bine la picioare. Fac sport de 1an

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Continua cu sportul si cu mancarea fara paine si dulciuri, putand sa mai slabesti cateva kilograme.
Oricum, pentru inaltimea de 1.60m ar trebui sa ai, maxim 50kg.

2 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Ce treaba are painea? laughing are 200-260kcal pe 100g, nu aia e problema. Renunta la dulciuri, sucuri, fast-food, mancaruri prajite in ulei, fa mai mult sport si vei slabi. Totusi, 45kg sunt prea putine, ramai la 50kg macar.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Trebuie sa arzi calorii mai multe decât consumi. Depinde ce sport faci, pentru că nu orice activitate arde caloriile eficient. Poti de exemplu să faci exercitii pentru definirea corpului, dar abia activitățile care te fac sa transpiri, cum e alergatul, pedalatul sau urcatul scarilor. La 1 km arzi in jur de 100 de calorii. Stiu ca la sală, dacă urc scarile pe bandă, ard undeva la 500-600 de calorii pe oră