anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

... buna... am o intrebare tatal meu are hipertensiune arteriala... a fost depistat acum un an, a luat un timp tratament iar dupa ce i sau gatat pastilele nu a a mai mers la control de cateva zile spune ca ameteste ca il doare capul, imi este foarte frica sa nu pateasca ceva. el lucreaza in foarte mult stres acasa se tot cearta cu mama, intr-un timp ii curgea si sange din nas, vreau sa stiu ce pot sa fac eu? daca este grav? ce se poate intampla? si sfaturi dati-mi va rog nu vreau sa i se intample nimic! multumnesc astept raspunsuri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Faptul ca ii curge sange din nas este partea buna a partii proaste. Tensiunea a fost asa de mare ca s-a spart un vas de sange la nas, care a avut rol de supapa si varful de tensiune a scazut. A avut noroc, ca daca se sparge pe creier, atunci este foarte grav, poate paraliza sau...mai rau.Convinge-l sa mearga la medic si sa-si continuie tratamentul, ca de boala asta nu mai scapi toata viata.Asa ca tratamentul este continuu! Tinuta sub control, la valori normale, tensiunea te lasa sa duci o viata absolut normala. Si voi familia trebuie sa aveti grija de el, sa nu se mai enerveze, sa manance nesarat (sarea ridica foarte mult tensiunea), fara grasimi si prajeli.Convinge-l sa-si faca niste investigatii pana nu este prea tarziu!

| Lora a răspuns:

Pai nu trebuia sa opreasca tratamentul daca i s-au terminat pastilele trebuia sa mearga din nou la medicul de familie sa-i spuna ce are d facut ori sa ia tratamentul in continuare si ii dadea reteta ori ii dadea trimitere sa refaca analizele si sa vada dacamai are nevoie de acel tratament.Acum la fel trebuie sa faca sa mearga la meicul de familie si de-acolo va fi indrumat mai departe. O zi buna!

| dichi a răspuns:

Va recomand un tratament naturist pentru reglarea tensiunii arteriale. Este vorba de ceai la pretul de 30 de lei care poate fi achizitionat de pe siteul Va recomand preventiv un tratament naturist pentru glanda tiroida cu ceaiuri. Este 30 de lei si poate fi achizitionat de pe siteul http://www.tratament-naturist.com.ro/......i-Naturist