anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am o intrebare urgenta va rog mult sa ma ajutati! Deci,saptamana trecuta m-am operat de apendicita,si azi m-am dus sa imi scoata atele si mai pe seara mi-a venit menstruatia si mi-a mai venit luna asta adica stiu ca nu este regulat inca dar totusi ma cam tem se poate intampla ceva? va rog astept raspunsuri, sfaturi

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este sfarsitul lunii, daca menstra anterioara a venit pe 2-3 ale lunii, e absolut normal sa apara din nou. Stresul apendicectomiei poate deregla usor menstruatia

| SimonaCristina a răspuns:

Nu are nicio legatura cu apendicectomia. Cateodata, pe stres ( in cazul tau, operatia) menstruatia poate fi neregulata. Asteapta urmatoarea menstra si daca persista neregularitatea du-te la ginecolog sau endocrinolog. Sanatate!

| Nutu09 a răspuns:

Eu cred ca nu se va intibpla nimic