anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am o intrebare urgenta va rog mult sa ma ajutati! Deci,saptamana trecuta m-am operat de apendicita,si azi m-am dus sa imi scoata atele si mai pe seara mi-a venit menstruatia si mi-a mai venit luna asta adica stiu ca nu este regulat inca dar totusi ma cam tem se poate intampla ceva? va rog astept raspunsuri, sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este sfarsitul lunii, daca menstra anterioara a venit pe 2-3 ale lunii, e absolut normal sa apara din nou. Stresul apendicectomiei poate deregla usor menstruatia

| SimonaCristina a răspuns:

Nu are nicio legatura cu apendicectomia. Cateodata, pe stres ( in cazul tau, operatia) menstruatia poate fi neregulata. Asteapta urmatoarea menstra si daca persista neregularitatea du-te la ginecolog sau endocrinolog. Sanatate!

| Nutu09 a răspuns:

Eu cred ca nu se va intibpla nimic