| Rosesarerosie000 a întrebat:

Buna! Am o intrebare. Urmeaza sa imi pun aparat dentar intr-o luna si ortodonta mi-a spus ca am gura prea mica si ca trebuie sa imi pun un disjunctor.Pot avea si aparatul fix si disjunctorul in acelasi timp, nu? Ortodonta parca mi-a spus ca putem pune si disjunctorul si aparatul fix pe arcada superioara in aceeasi sedinta, insa pe net am vazut ca altii isi puneau aparatul fix abia dupa ce dadeau disjunctorul jos.Va rog, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Frank51 a răspuns:

Se urmează planul de tratament ales, pe care l-ai semnat. Probabil(doar ea știe cu exactitate) se folosește disjunctor pentru lățirea mandibulelor ca să poată încape toți dinții pe arcadă, iar apoi se pune aparatul ortodontic. Oricum ar fi tu trebuie doar să stai chill și să nu lipsești de la nicio ședința, astfel încât termini repede și ramai cu niște dinți perfect drepți și frumoși!