Bea un ceai de menta poate fi de la insolatie dar poate fi si o toxinfectie alimentara dar nu cred iti apareau bube
S-ar putea sa ti se fi facut rau de la caldura. Tot de la caldura mai pot aparea si alte chestii. E posibil si sa nu iti fi cazut bine ceea ce ai mancat.
Daca astazi nu iti trece, te sfatuiesc sa mergi la doctor.
Buna! S-ar putea sa fi facut insolatie sau varsat de vant. Ar fi bine de ai manca o felie de lamaie cruda, iti taie din greata. Sau poti sa mananci fructe crude, dar mai acrisoare, oricum ceva sa iti taie greata. Mananca ceva usor, ca de exemplu: un iaurt, un pahar cu lapte, cereale cu lapte, un ou fiert, orez, salata etc.
Evita sa stai in soare prea mult.
Spune-i doctorului exact ce ne-ai spus si noua. Nu te neglija, oricum, mananca ceva usor, ca sa nu iti fie si mai rau, mai ales ca e canicula afara. Multa sanatate!
Presupun că:
Ori te-ai deshidratat (ceea ce am pățit și eu la fel anul trecut.)
Ori ți s-a aplecat de la acel salam (dar nu prea cred.)
Ori ai făcut insolație. (posibil.)
Eu zic cel mai probabil că te-ai deshidratat.
Poți să mănânci pâine prăjită cu niște ceai. Încearcă să bei numai ceai și apă timp de 2 zile, și să mănânci ceva cât mai ușor, astfel încât să nu mai verși totul.
Probabil ai o enterocolita.si eu am patit-o anul trecut la fel.m-am trezit la 5 dimineata imi era foarte cald si pana la 8 dimineata vomasem de 3 ori.se dovedise ca aveam si febra. Eu zic sa te duci la spitalul de boli infectioase sa iti recomande ceva. plus ca trebuie sa tii un regim adica sa mananci numai paine prajita branza ceai in loc de apa dar nu nesstea sau lipton ceai de menta e indicat.iti spun din proprie experienta. Sper sa te faci bine...