anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună. Am o iritație urâtă pe gât. De la ce ar putea fii și cum o pot îndepărta? Fundiță.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Iritatia in gat poate anunta o raceala, puroi in gat sau chiar o alergie.Nu consuma bauturi acide(apa minerala,cola)te irita mai tare; este recomandat ceai cald, nu fierbinte, de cimbrisor, salvie, calmeaza mucoasa iritata si stimuleaza imunitatea. Eventual ia paracetamol si du-te la medic pentru consult.

5 răspunsuri:
| OskarRM a răspuns:

De la coltii unui vampir.

| OskarRM a răspuns:

Tu ai o iritaţie îN gât sau PE gât?

| Rawwrr a răspuns (pentru OskarRM):

Nu știi să citești? " Bună. Am o iritație urâtă pe gât. " Eu cred că acolo scrie ' pe '.

| OskarRM a răspuns (pentru Rawwrr):

Nu-i ciudat faptul ca tu zici ca ai "o iritație urâtă PE gât", dar raspunsul castigator se refera la o iritatie ÎN gât? Sau pentru tine e acelasi lucru?

| Laura02 a răspuns:

Mai bine nu ne intreba pe noi pe TPU pentru. ca nu e bine. Daca cineva iti da un raspuns gresit cine stie ce poti pati daca te iei dupa el, cel mai bine e sa te duci la un medic dermatolor.Bafta!