anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mare pb si nu stiu ce sa ma mai fac...mereu cand ma epilez in zona inghinala ma irit, credeti-ma ca am folosit tot felul de metode adica aparat de ras, epilator, crema si spuma de epilat, ceara si tot degeaba. am folosit si creme dupa epilat si degeaba. dupa aproximativ 3 ore sunt iritata iar a doua zi mi se fac cosuri infundate. numai stiu ce sa fac mai ales ca a venit vara si imi e rusine sa ma imbrac in costum de baie. mentionez ca doar ce am facut testul papanicolau si mia isit ca am candidoza si trebuie sa urmez un tratament. poate fi si de la asta? va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| basexcu a răspuns:

Nu prea ai ce face! ai pielea sensibila si nu o sa reusesti sa scapi decat prin desensibilizare! epileaza-te des sau foloseste aparatul de ras o data la 5 zile! in 1-2 luni nu o sa te mai iriti aproape deloc.

| Lazaurus a răspuns:

Incearca varianta turceasca adica folosind o lumanare
dai usor cu flacara pe unde e nevoie

| fabiola a răspuns:

Nu are legatura candidoza cu reactia pielii tale.Incearca sa iti cumperi din farmacii o apa termala si dupa epilare foloseste-o!

| Papusa_1623 a răspuns:

Poti sa te epilez cu creeara de zahar este recomandata pentru cei care au piele sensibila
Mai multe info: http://www.fabuloasa.ro/......-cu-zahar/

| ada31 a răspuns:

Tu faci foliculita dupa epilat, multe fete patesc asta. dupa epilat da cu pudra Baneocin. o iei de la farmacie si dai de 2x/zi 2-3-4zile pe regiunea epilata