| 8paulica a întrebat:

Am o mare problema cu parul... Deci, nu stiu de ce dar pe scalp mi se formeaza un fel de scoarta, care atunci cand ma spal pe cap doar se inmoaie, nu dispare cu nici un fel de sampon. Va rog sa ma ajutati in a gasi solutia de a scapa de chestie asta, pentru ca e penibil sa mi sa rupe cate o bucata cam cat unghi la scoala sau in oras... E stresant, dau funda celui care ma ajuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Marina1000 a răspuns:

Încearcă şampon cu Nizoral.Se găseşte în orice farmacie şi costă între 30-50 lei.Şi eu şi prietenul meu folosim pentru că avem aceeaşi problemă. (plus alţi încă vreo 5 prieteni de ai nosţrilaughing ).Nu ştiu de unde se formează cojiţele astea dar sunt dea dreptul enervantestraight face.

2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Probabil ca este vorba de o forma severa de dermatita seboreica (posibil suprainfectata). Ar fi bine sa va adresati unui medic dermatolog pentru a va recomanda un produs farmaceutic adecvat problemei. Mai multe detalii despre aceasta afectiune gasiti aici: http://www.i-medic.ro/boli/dermatita-seboreica

| RiRi5846 a răspuns:

Eu una iti sugerez sa mergi la medic pentru ca este foarte posibil sa ai o forma de psoriazis.Probabil ai avut o perioada in care ai fost mai stresat si din cauza asta ti-au aparut, pentru ca asa se manifesta formele usoare de psoriazis.Iar daca nu vrei sa consulti un medic, poti folosi samponul Nizoral despre care a spus si Marina_8064.Deci nu e nimic de speriat, din moment ce poti scapa de cojite daca nu mai esti stresat sau nu te enervezi.Crede-ma,la fel am si eu.winking