Încearcă şampon cu Nizoral.Se găseşte în orice farmacie şi costă între 30-50 lei.Şi eu şi prietenul meu folosim pentru că avem aceeaşi problemă. (plus alţi încă vreo 5 prieteni de ai nosţri ).Nu ştiu de unde se formează cojiţele astea dar sunt dea dreptul enervante.
Probabil ca este vorba de o forma severa de dermatita seboreica (posibil suprainfectata). Ar fi bine sa va adresati unui medic dermatolog pentru a va recomanda un produs farmaceutic adecvat problemei. Mai multe detalii despre aceasta afectiune gasiti aici: http://www.i-medic.ro/boli/dermatita-seboreica
Eu una iti sugerez sa mergi la medic pentru ca este foarte posibil sa ai o forma de psoriazis.Probabil ai avut o perioada in care ai fost mai stresat si din cauza asta ti-au aparut, pentru ca asa se manifesta formele usoare de psoriazis.Iar daca nu vrei sa consulti un medic, poti folosi samponul Nizoral despre care a spus si Marina_8064.Deci nu e nimic de speriat, din moment ce poti scapa de cojite daca nu mai esti stresat sau nu te enervezi.Crede-ma,la fel am si eu.
anonim_4396 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: