| marian7788 a întrebat:

Am o mare problema, iubita mea se scoala pe la 2 noaptea, se aseaza in mijlocul patului si sta cu ochii deschisi, Cand o intreb a 2 zii ce-a facut, imi zice ca nu stie nimic, asa face de cate-va seri, sunt disperat, va rog ajutati-ma, ce trebuie sa fac? Ea e credincioasa, mereu a fost, nu stiu. Va rog sa nu radeti, nu e de gluma. Sunt disperat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| iSwag a răspuns:

Poate e un ritual ezoteric. Cand vezi ca mai face asta, du-te si tu pe mijlocul patului si stai cu ochii deschisi.

| marian7788 explică (pentru BigG):

Ea nu e somnambula, in seara asta s-a trezit plangand si tipand, M-a speriat si pe mine, care eu dorm dus. Spune ca viseaza pe cine-va in negru care incearca sa vorbeasca cu ea, asta a visat mereu

| Idontcare69 a răspuns:

Ori tu visezi, ori ea are nevoie de un consult la psihiatrie. Ce crezi ca poti face altceva? Du-o la un psihiatru, nu e nimic anormal in asta, cu atat mai bine cu cat o poti trata pe iubita ta. Bafta!

| marian7788 explică (pentru Idontcare69):

Se trezeste din somn, parca e posedata, po-ti sa-i tipi in ureche, ea nu aude nimic. Nu face nimic, Sta asa cate-va ore apoi se intinde normal, si adoarme

Parca e posedata, nu vede cu ochii deschisi si nu aude nimic...

| Idontcare69 a răspuns (pentru marian7788):

Omule, du-o de urgenta la un pshihiatru! [desi eu nu prea cred povestea asta, dar in fine.]. Seamana cu filmul Activitate paranormala sa mor laughing glumesc, nu stiu. apeleaza si la un preot ceva, explica-i situatia.

Da stiu filmul, si nu glumesc,, Nu e ceva de gluma, Nu sunt un prost care n-are ce sa faca si baga minciuni pe net. Ea mi-a explicat ca si tatal ei patea asta cand era mic. Si o voi duce la preot...