Poate e un ritual ezoteric. Cand vezi ca mai face asta, du-te si tu pe mijlocul patului si stai cu ochii deschisi.
Ea nu e somnambula, in seara asta s-a trezit plangand si tipand, M-a speriat si pe mine, care eu dorm dus. Spune ca viseaza pe cine-va in negru care incearca sa vorbeasca cu ea, asta a visat mereu
Ori tu visezi, ori ea are nevoie de un consult la psihiatrie. Ce crezi ca poti face altceva? Du-o la un psihiatru, nu e nimic anormal in asta, cu atat mai bine cu cat o poti trata pe iubita ta. Bafta!
Se trezeste din somn, parca e posedata, po-ti sa-i tipi in ureche, ea nu aude nimic. Nu face nimic, Sta asa cate-va ore apoi se intinde normal, si adoarme
Parca e posedata, nu vede cu ochii deschisi si nu aude nimic...
Omule, du-o de urgenta la un pshihiatru! [desi eu nu prea cred povestea asta, dar in fine.]. Seamana cu filmul Activitate paranormala sa mor glumesc, nu stiu. apeleaza si la un preot ceva, explica-i situatia.
Da stiu filmul, si nu glumesc,, Nu e ceva de gluma, Nu sunt un prost care n-are ce sa faca si baga minciuni pe net. Ea mi-a explicat ca si tatal ei patea asta cand era mic. Si o voi duce la preot...