A facut o alergie. La urgenta ii va face o singura injectie in vena care va stopa totul. Daca nu o poti convinge, incearca asa: da-i un Aerius si un Alerid (comprimate), un calciu gluconic si o lingura de Clorocalcin. Ar trebui ca in 1-2 ore lucrurile sa mearga spre bine.
Pare-se ca a facut o alergie urata. Sfatul oricarui medic este :În caz de apariţie a unei reacţii alergice chemaţi urgent salvarea!
Cheama un doctor la tine acasa...mergi tu la un doctor si roaga-l sa vina acasa. fara ca mama ta sa stie.
Convinge-o sa mearga la doctor asta e cel mai important imi pare rau sa-ti spun dar mama ta imbatraneste dar nu asa brusc chiar nu stou ce s-a intamplat totusi cel mai recomandat este sa mearga la doctor, dar este incapatata si nu intelege zii ca nu este ci un om mare la 52 de ani trebuie sa mearga la doctor
Neaparat la urgente. poate avea ceva infectie in sange sau asa ceva. oricum cel mai bine este sa mergi cu ea la un medic. paza buna trece primejdia rea.
Si eu ii zic sa mearga la un medic.caci nu poata sa satea toata viata in casa.mai ales daca este chiar asa grava situatia insista caci poate are ceva grav mai ales daca este asa invarsta. parerea mea este urgent un medic!
Mergi cu ea la urgenta.De acolo te trimite unde trebuie. Spune-i ca imediat ce va primi putin ajutor, se va simti mai bine.si te rog sa ne spui si noua cum s-a rezolvat problema. Dumnezeu sa iti ajute.
Eu cred ca e doar o alergie daca ii cresc bube si o manaca si fata cred ca e de la varsta care o are
Stiu cum e. tat e la fel ca mama ta.vara asta a avut o poblema si nu vroia sa mearga la dioctor. iar eu i-am zis ca sa se duca la doctor pentru mineadik daca ma iubeste... i-am zis ca sufar mult cand il vad asa si sa se duca macar la doictor.adica sa faca asta macar pentru mine.incearca si tuh. pup
Stiu cum e. eu am asa i-am zis tatalui meu:tata sufar mult cand te vad asa... du-te la doctor pentru mine.si s-a dus..succes.pare grav spune-i-o cat mai repede.,, pup
Ar trebuii sa o iei de mana si sa te duci la doctor impreuna cu tatal tau.Asta ar fi cel mai bine.
Micky69 întreabă:
anonim_4396 întreabă: