| Antonia02 a întrebat:

Am o mare problema... Timp de 1 an de zile sufar de urticarie cronica si nu mai reusesc sa scap.Am facut f multe analize si toate au iesit bine.Ca sa nu ma manace pielea trebuie sa tin mancarimile sub control cu o pastila Claritine pe zi.Problema mea cea mai mare este ca imi doresc un copil si vad ca nu mai reusesc sa scap de aceasta urticarie. Oare imi va afecta sarcina boala asta? Am fost la diferiti doctori,unii au zis ca nu, altii ca da, ca nu e bine sa iau pastile pe perioada sacinii.A mai trecut cineva prin asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| RobertFHC a răspuns:

Pai nu e bine sa iei pastile pe perioada sarcinii, dar in cazul asta. mai bine ia pastile, ca nu afecteaza copilul cu cine stie ce.
Ca sa scapi de mancarime trebuie sa iesi intr-o zi la aer curat, la munte de preferat si sa nu mai iei nici o pastila si acolo tragi aer in piept si il expiri, incearca sa-ti controlezi psihicul inainte.

Bafta.