| deliadelia17 a întrebat:

Am o mareee problema caree chia ma stanjenestee! Euu de ceva vremee cam de 6 luni transpir foarte rau, nu fac nimic specialaa fata de ce faceam inainte, chiar nimic. darr nu stiu ce se intamplaa, transpir foarte rau la axilee si in palme! Am inteles ca ar putea fi o dereglare a tiroideii, de undee imi d-au semaa ca e est adevaat problema? Stitii cat e de stanjenitorr sa transpiratiii asa ca va rog ajutati-ma! Multumescc muult anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DarkShina5566 a răspuns:

Stai calma, draga mea! Am patit si eu si inca mai transpir in zona axilelor, bineinteles nu la fel ca atunci. Bea ceai de salvie de cateva ori pe zi, neindulcit, la temperatura camerei. O sa-ti mai revii. E de la hormoni. Si ca sa fii sigura, fa-ti si un set de analize. Succes!

2 răspunsuri:
| lexxxy a răspuns:

Incearca sa eviti consumul de sare. mananca mai putin. pentru transpiratul palmelor e un semn ca ai avea o lipsa de calciu.vitamine.ia un supliment