| ioradu a întrebat:

am o masea care ma doare (dar nu foarte tare)si trebuie sa merg la dentist(nu prea imi place sa merg la dentist de cand una ma chinuit si de atunci nu mai merg la dentist) si am auzit ca daca ai infectie nu isi face efect anestezicul, si doare foarte tare. cum imi dau seama daca am infectie? ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

In primul rand daca te gandesti sa o scoti nu o va face nici un dentist cu o infectie. apasa la bza pe gingie in dreptul ei dca simti vreo umflatura atunci ai infectie.cel mai bun pentru durere de masea este saridon iar pentru infectie augumentin sau amoxaciclina

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Frate daca ai infectie nu are cum sa iti scoate maseaua findca oice tiar face vaccin sau spray tot te va durea atunci cand ti-o va scoate, ca sa scapi de infectie ia timp de o saptamana amoxicilina odata la 8 ore ca sa iti dispara infectia dupa vei putea merge la dentist, si stai tu linistit, ca la nimeni nu ii place la dentist, dar nu exista alta solutie.

| leacuri a răspuns:

Pulbere de cuisoare in masea