Ai infectie.Nu iti trece durerea cu niciun calmant, mai rau iti faci luand multe.In cazul tau am luat antibiotic timp de 5 zile.Infectia trebuie tratata, nu durerea. Dupa 2 zile m-a lasat foarte mult durerile si puteam dormi linistit.dar tratamentul cu antibiotic este bine sa-l faci 5 zile chiar daca nu te mai doare, pentru a distruge complet infectia. Unii zic sa nu iei antibiotic dupa cap sau dupa cu zic altii.vezi si tu ce antibiotic ai mai luat si nu ti-a deranjat stomacul si poti lua timp de 5 zile.Eu am luat Augumentin 100 mg, una la 12 ore sa nu ma trezesc din 6 in 6 ore sa iau.Sanatate.Deci infectia trebuie tratata, raul de la radacina, nu durerea.
Ce denumire au analgezicele administrate?
ETORICOXIB-ul este in prezent cel mai eficient calmant pentru majoritatea durerilor, insa nu stiu daca mai exista pe rafturile farmaciilor romanesti.
Ia antibiotic si du te la dentist. Pana ajungi la dentist incearca si lidocaina e o substanta care amorteste de tot
Bună!
DEPINDE de cauza acestei dureri!
Cel mai probabil, ai o carie şi îţi este afectat nervul acelei măsele...
TREBUIE să mergi cât mai curând la stomatolog pentru ca să vadă despre ce este vorba!
Până atunci, pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
Toate cele bune.