Nu ti-a scos tot nervul. Eu am mai patit asa. Am dintii lungi, si cind medicul mi-a scos de la unul, a crezut ca a facut treaba bine, insa nu il scosese nici pe jumatate. Nu o sa uit niciodata inghetata ce am vrut sa o maninc mai apoi, pur si simplu de la rece, m-am strimbat de durere. Si pina am ajuns la medic, tot cu dureri eram. Si medicul mai apoi a ramas uimit de ce a mai putut sa scoata. asa ca poate ar trebui sa mergi din nou la medic sa iti faca cum trebuie ce a facut.
Durerea e din cauza ca nervul nu fost scos in intregime. Ar fi bine sa mergi la un alt stomatolog. http://www.i-medic.ro/primul-ajutor/tratament-cazul-durerilor-de-dinti
Se pare ca ai facut puroi la radacina! Medicul care ti-a omorat nervul trebuia sa curete si canalul! Mergi la alt medic, ca ala nu-i bun!
Un dinte care doare la atingere, are puroi! Punct!
Faza cu umflatul va aparea ori de cate ori o sa stai in curent!
@Cristi202:este adevarat si ceea ce spui tu,dar asta daca gaura (scuze) a ramas neacoperita. In acest caz durerea este la rece,cald,dulce,etc! Dar daca dintele a fost plombat,atunci,teoretic, nu are ce sa mai doara! Iar daca doare,inseamna ca nu s-a curatat canalul pana la capat,unde este punga de puroi! Aceasta punga de puroi nu mai doare ca prin minune atunci cand este atinsa si scade presiunea din ea! Durerea dispare instantaneu!
Din nefericire pentru mine, am o experienta bogata in ale stomatologiei din frageda pruncie!
@RockRobby:Ia du-te tu si fa o radiografie, ca nu costa decat vreo 7 lei si se face pe loc! Si cere-i celui ce-ti face filmul sa ti-l interpreteze! Astfel te lamuresti!
"Din nefericire pentru mine, am o experienta bogata in ale stomatologiei din frageda pruncie!" Si eu pot spune ca si tine. Si nu cred ca conteaza daca dintele a fost plombat, sau daca canalul a ramas deschis. Odata ce a mai ramas o bucatica cit de mica de nerv, apar durerile. E adevarat ca sunt mai puternice la cald, rece, dulce, etc, insa dureri tot sunt, pina ce va fi scos tot nervul, ce mai, omul are nerv, are cu ce sa simta durerea. Eu pe partea de sus mai am doar 5 dinti, insa am o lucrare buna, f buna, ce tine de 22 de ani, si asta pentru ca medicul ce a pregatit dintii a facut-o intr-un mod excelent, s-a ocupat saptamini de zile cu fiecare dinte in parte, tratindu-l, scotind nervul si inchizindu-l cu totul abia cind a fost sigur ca dintele va rezista in timp. Si au rezistat cei 5 dinti 22 de ani.
Consider a fi excelenta ideea cu radiografia, astfel orice medic poate vedea exact care e situatia.
Probabil nu te-a tratat cum trebuie. Consulta alt dentist, si nu stiu ce sa zic. poate remediile alea din batrani te-ar ajuta sa scapi pentru cateva ore de durere. sau spray de ala care iti amorteste gingia, ai putea sa iti scoti si maseaua oricum, succes :*
Am fost la o doamna stomatolog si dansa este foarte buna mia mai desfundat o data canalele si mi-a dat un desinvectant si dupaceeea mi-a dat niste pasitile care sa le iau doar daca ma doare sa le iau la 12 ore si pe 5 Ianuarie sa ma duc la ea cu radiografie ca are vacanta de craciun si anul nou ps pastilele care milea dat se numesc profenid