anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o masea de lapte, 2 bucati din ea mi-au cazut. Acum am doar 2 bucati, si una mi se misca foarte tare. Are ceva daca cade? ( am uitat sa mentionez ca a avut carie dar caria s-a spart si maseaua a inceput sa se rupa bucata cu bucata) acum o bucata mare mi se misca.
Ce sa fac? Mai ales daca raman doar cu 1 bucata si imi cade si aia. O sa trebuiasca daca logic i-ar veni timpul sa cada sa mi-o scoata cu bisturiu? ( ce a ramas) sau ce se intampla?
Nu inteleg. Explicati-mi va rog
VA ROG!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| simf a răspuns:

Mergi la dentist si nu-ti fie teama, nu va folosi bisturiul. o s-o apuce cu un cleste mic si va iesi repede, ca maselele de lapte au o urma de radacina. eventual o sa-ti dea si cu un spray de amortire pe gingie, langa masea.