| Siminik a întrebat:

Am o masea "sparta" si ma doare de nu mai pot. Ce pot sa fac sa mai imi treaca durerea pana maine cand ma duc la stomatolog? Am incercat de toate,ma mananca si gingia,chiar nu mai stiu ce sa fac. cryingcryingcryingcrying Va rog, ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Ia un antibiotic, este cel mai bun. Am avut acceași problemă. Când luam calmante și dădeam cu spray-uri durerea devenea și mai insuportabilă. Nu dormeam noaptea deloc, abia după ce am început să iau antibiotic, Ospamox parcă, mi-a calmat. Trebuie să mergi neapărat la stomatolog pentru că altfel durerea o să devină din ce în ce mai insuportabilă.

| Siminik explică (pentru Maariiaa):

Am inceput sa iau Ospamox, sunt la a 2 a pastila, dar durerea e durere. Sper sa-mi treaca crying

12 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Ketorol sau pune-ti in ureche vata cu tinctura de tataneasa

| unbaiatanonim a răspuns:

Du-te pana la farmacie si cumpara Lidocaina 10% spray costa pana in 20 de lei. E anestezic local si iti poate calma durerea o perioada.

http://bit.ly/P5tI2Y - Asa arata.

Răspuns utilizator avertizat
| Weedier a răspuns:

Eu am luat antibiotic si nu a mai fost nevoie sa ma duc la stomatolog.o alta solutie e sa dormi...asa nu mai simti durerea

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Weedier):

Cum sa adormi daca te doare de iti vine sa te urci pe pereti?

| Weedier a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Auzi mah depinde de persoana, eu de exemplu pot sa dorm daca ma doare cevatongue

| Gabitzu246 a răspuns:

Freaca cu sare din aceea mare, ia un paracetamol, pune o vata in urechi, si gasesteti ceva de facut ca sa uiti de durere

| boris6288 a răspuns:

Fiola algocalmin
alcool in masea

| Cristian_Popescu_1996 a răspuns:

Pune pasta de dinti la masea si o sa tis streaca si nu trebuie sa te mai duuci la stoomatolog sunt unul profesionist si... funda?

| FreeLife a răspuns (pentru Cristian_Popescu_1996):

Asta o fost cel mai tamp** mesaj citit vreodata, tu n-ai cicit ce scrie mai sus?

| Magnificul_Mitza_1997 a răspuns:

Nu stiu ca si pe mine ma doarelaughing))