Cea mai eficienta chestie in herpes este sa te dai cu Aciclovir pe zona care doare inainte de a iesi eruptia. Eu simt o usturime, ca o arsura pe buza. Daca ma dau atunci cu Aciclovir, herpesul iese mic si trece in 4-5 zile. Daca apuca sa apara veziculele, nu am gasit nici un tratament eficient.
Buna...prietena mea cand a avut herpes.se dadea cu rivanol...cu alifie de galbenele.si cu pasta de dinti... dar nu ar strica si un consult profesionist...plasturele nu stiu cat succes o sa ai cu el...mult succes
Mi-a aparut si mie... e super nasol... nu stiu, nu cred ca o sa-ti treaca pana marti, adica o sa se mai vada foarte putin... dar poti pune plasturele si dai cu un luci de buze peste ceva de genu
Eu stiu o metoda babeasca si in cazul meu a dat mereu rezultate. daca ai parul destul de lung freaca-ti zona cu parul
Da, cu plasturele trece in maxim 5 zile si Aciclovirul e f. bun, dar in nici un caz nu te freca cu parul cum a zis aici cineva!
Multumesc mult dupa sfaturile voastre voi folosi aciclovir si plasture in continoare.....va multumesc si am sa va anunt cat de curand daca mi-a trecut repede sau nu....va pwpacesc si va multumesc
Tetraciclina e cea mai ieftina si cea mai eficienta.cumpara de la farmacie tetraciclina unguent si aplica pe zona afectata.rezultatele se vad dupa o zi.succes.
User252426 întreabă: