| lencikk a întrebat:

am o mica mare problema acum am obs ca imi iese herpes in josul buzii... mi-am pus repede un plasture comped ca aveam...am si eu o intrebare in cat timp trece? pana marti trece? ajuta la ceva plasturele asta? ce sa fac sa scap mai repede de el in afara de faza cu plasturele? va rog sa ma ajutati...va pwpik dolchekiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cea mai eficienta chestie in herpes este sa te dai cu Aciclovir pe zona care doare inainte de a iesi eruptia. Eu simt o usturime, ca o arsura pe buza. Daca ma dau atunci cu Aciclovir, herpesul iese mic si trece in 4-5 zile. Daca apuca sa apara veziculele, nu am gasit nici un tratament eficient.

6 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Buna...prietena mea cand a avut herpes.se dadea cu rivanol...cu alifie de galbenele.si cu pasta de dinti... dar nu ar strica si un consult profesionist...plasturele nu stiu cat succes o sa ai cu el...mult succes

| alessyca a răspuns:

Mi-a aparut si mie... e super nasol... nu stiu, nu cred ca o sa-ti treaca pana marti, adica o sa se mai vada foarte putin... dar poti pune plasturele si dai cu un luci de buze peste ceva de genu happy

| yuli10 a răspuns:

Eu stiu o metoda babeasca si in cazul meu a dat mereu rezultate. daca ai parul destul de lung freaca-ti zona cu parul happy

| christabell a răspuns:

Da, cu plasturele trece in maxim 5 zile si Aciclovirul e f. bun, dar in nici un caz nu te freca cu parul cum a zis aici cineva!

| lencikk explică:

Multumesc mult dupa sfaturile voastre voi folosi aciclovir si plasture in continoare.....va multumesc si am sa va anunt cat de curand daca mi-a trecut repede sau nu....va pwpacesc si va multumesckiss

| ndn a răspuns:

Tetraciclina e cea mai ieftina si cea mai eficienta.cumpara de la farmacie tetraciclina unguent si aplica pe zona afectata.rezultatele se vad dupa o zi.succes.