| madalykuka a întrebat:

Buna am o mica mare problema azi dimineata m-am trezit cu ceva care parea ca o aluna[de marimea uneia si de culoarea aia] in gat. insa eu nu am mancat in ziua precedenta asa ceva.
nu stiu ce ar putea fi,,, tin sa precizez ca astazi dimineata a fost a 2a oara care mi s-a intamplat asa ceva? poate sa fie de la mancare? voua vi sa mai intamplat? ce e?crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SnicK a răspuns:

Ai stranutat sau cam asa ceva?
Stiu ce este.si are un miros urat si este de culoare alba/galbenuie asa?
Daca e asa eu stie ce e...se face de la pufuleti mai ales pentru ca in gat este un loc unde este liber si acolo mai ramane mancare... dar daca dai cu apa merg in jos spre stomac insa unele is lipicioase si raman in gat.de ex. de la aluatul de la pufuleti.ai mancat si ti-a ramas. iar acolo ramane asa.si cand dormi.ramane si chiar cate 2 saptamani sau mai mult.si cand stranuti sau tushesti tare iese afara.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa mergi la medic, v-a vedea ce ai si iti va da tratament.Si eu am avut ceva asa.