| loolaa13 a întrebat:

Am o mica mare problema! Vine cam asa:
Pe 16 iulie mi-a venit menstruatia. Pana acum, 3 septembrie, nu mi-a venit deloc. Tinand cont ca la o luna, o luna jumatate, maxim 2 luni(f rar). Mia venit pe 4 decembrie 2010. E normal sa intarzie atat?
P. S.:Am 13 anibig grin.
Ms anticipat:*:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La varsta ta este absolut normal sa ai astfel de dereglari menstruale. Nu e cazul sa te ingrijorezi deocamdata, mai ales daca nu ai dureri abdominale. Dureaza acum 2 ani de la prima emnstra pana se regleaza.

| mona a răspuns:

La 13 ani e normal sa ti vina asa neregulat

| anUcy a răspuns:

Da, este normal la varsta ta, pentru ca cea mai des intalnita cauza(in afara de sarcina) este dereglarea hormonala.Ai putea merge insa la un medic ginecolog pentru ca ar putea fi vorba si despre un chist sau alta problema.Sanatate!

| SplashFire a răspuns:

Pai in adolescenta menstruatia este neregulata. Daca te framanta chiar atat de tare poti merge la un doctor ginecolog impreuna cu mama ta.

| Crisvio a răspuns:

Da stai linistita.Eu cunosc o fata care pateste la fel, ba chiar ei ii intarzie 3-4 luni. Funda?batting eyelashes