Te sfatuiesc sa renunti la aceasta terapie si la acel medic, si sa vezi ce se intampla. Mai ales ce el nici macar nu te crede pe tine cand ii spui adevarul. Daca tot mai ai dureri, mergi intr-o clinica de specialitate in tara (sunt destule), si vezi despre ce este vorba. Eu, personal, iti recomand o clinica din Targu Mures. Ei sunt foarte tari in acest gen de probleme. Sa lasam medicii sa-si faca treaba. Nu degeaba au invatat atat. Kinetoterapeutii sunt doar adjuvanti. In masura in care pot. Multa sanatate!
Emanuellex sincer cu mana pe inima m-ai facut sa zambesc, cu adjuvantii tai.Nu stiu daca ai habar despre kineto dar in fine. Draga tweety in primul rand te duci la medicul de familie care o sa iti dea o trimitere catre fizio unde medicul bfkt o sa iti prescrie o serie de proceduri...printre care si kineto. Acum depinde si cate grade are scolioza ta
Eu asa cred ca nu esti obisnut cu exercitiile... dar mai bine mergi la medicu de fam.
Te sfatuiec sa mergi la medicul de familie. ea/el stie ce sa-ti recomanda. eu am avut problemne cu spatele dar nu scolioza. m-am orientat pe net si am citit ca se trateaza cu ortopedia http://www.scolioza.ro/sper ca te ajuta! poate ca asa trebuie sa te doara la inceput
multa sanatate!