Stai linistita.Contactul sexual protejat nu ti-a provocat astea.Ai stat pe ceva rece sau ai umblat cu pisiorusele goale pe jos.Fa-ti un ceai cald si stai la caldurica.Multe fete patesc asta in sezonu asta.Important e sa te protejezi, lasa moda si gandeste-te la tine. Inca ceva upa contactul sexual, mai ales ca la tine a fost si prima oara se produc schimbari la nivelulu Organismului si e Normal asa ca stai linistita.Important e si iti recomand sa faci un Control Ginecologic dupa primul contact sexual.Cel mai Bine asa.Eu nu stiu ce o sa ma fac cu iubita mea ca deja ma vad cu capu spart daca o sa incerc sa o fac sa mearga la Ginecolog.Ai e frica de Ginecolog foarte tare ..am deviat.Mergi si fa-ti un control, stai la caldurica si evita umezeala ca nu e de gluma cu asa ceva.
Dupa spusele tale ai facut-o protejat si plus ca dupa contactul acela sexual, tie ti-a venit menstruatia. Este posibil sa fii racit, e o perioada mai aiurea acum pentru noi fetele, dar nu sunt exclusi nici baietii. Ai grija de tine, fa-ti ceaiuri calde, si ai sa vezi ca te faci bine. Nu te ingrijora! Bafta!
De sarcina nu se pune problema daca spui ca te-ai protejat.
Iar daca ai anexita sau alte afectiuni nu poate sa iti spuna decat un medic ginecolog.
Este indicat sa iti faci un control mai ales daca ai o viata sexuala activa.
Nu mai amana, daca intr-adevar ai ceva se poate agrava.