Vorbeste cu mama ta si nu cred ca ar trebui sa iti faci griji referitor la cancerul la san
Probabil purtai sutien asa ca nu cred ca a avut cum sa te stranga atat de tare incat sa te doara de la asta.Multe fete au dureri de sani lunar.E ceva normal.In general dor cu o saptamana inainte de menstruatie asa ca, poate esti in acea perioada. Daca nu, mai stai pana maine si spune-i mamei tale ce s-a intamplat.De la lovituri puternice se pot forma chisturi dar asta nu inseamna mereu cancer asa ca stai linistita nu cred ca e cazul
Colegul tau poate fi exmatriculat pentru un astfel de comportament, vorbeste cu profesorii lucrul asta pentru ca nu este normal. Asta dupa ce ii aplici si tu o lovitura buna sub centura ca sa il vindece. Sanii te pot durea si inainte de menstruatie, nu trebuie sa te sperii!
Cel mai bine e sa'i spui mamei tale. Aceste gesturi ale colegilor tai nu ar trebui sa se mai repete. Trebuie sa luati masuri. Mama ta va stii cel mai bine ce e de facut in acest caz, daca sa consulti un doctor sau nu... Sper ca ti'am fost de ajutor.
Si de ce ai avea cancer?
Fiindca te-a atins el?
Daca ai, nu-l baga pe el in asta. N-are nici o vina.
Daca nu o sa iti treaca in cateva ore/ zile ar trebui sa spui mamei tale.
Asa colegi ai tu
Cam periculoasa clasa
Buna! Nu te ingrijora! Eu asta-vara am facut mastita si aveam doar 12 ani! Si eu am crezut ca am cancer la san La mine era mult mai grav : era sanul tare ca piatra si ma durea intr-un hal de nesuportat! Eu zic sa-i spui mamei tale! Ea va sti ce sa faci : sa mergi la un ginecolog, ca sa te lamureasca! Si in legatura cu colegul... ce fel de colegi ai tu? Nu le permite sa faca asa ceva! Si mie imi pun mana pe corp [pe sani, pe picioare ] dar nu vrei sa stii ce bataie iau dupa ce fac asta! Sunt si obsedati forever alone care fac asta... cel putin eu am multe specimene din astea in clasda, dar nu le permit sa faca asa ceva! PS: Am 13 ani
Din cate stiu eu sanul te doare datorita loviturii, iti va trece peste timp, daca te doare pana si acum atunci ai fost lovita zdravan, dar nu iti face griji iti va trece... P.S parerea mea e ca ar trebui sa ii spui mamei tale, te vei simti si tu mai bine ca nu ii ascunzi asta si poate avea un sfat mai bun decat al tuturor de aici.