| bibobia a întrebat:

am o mica problema cu coloana stau cam cocosata, si ar trebui sa fac niste exercitii singura, am auzit de niste dansuri pentru a indrepta coloana, dar nu le am gasit, imi puteti da voi link-ul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Daca jobul e pe scaun atunci cel mai bun exercitiu este sa pui palmele lipite pe podea cu spatele drept adica sa te apleci fara sa indoi spatele sau sa iti atingi cu nasul genunchii!

| sosostore a răspuns:

Daca coloana ta e deja deplasata ai nevoie de un kinetoterapeut si numai el stie ce ai acolo, poate fi o simpla discopatie, poate fi cifoza sau scolioza, kinetoterapeutul te ajuta cel mai mult si iti da si exercitii de facut acasa: gimnastica medicala. poate vrei sa faci dansuri dar nu stii cat de bune sunt pentru coloana ta.