| AlexiaClaudia a întrebat:

Am o mica problema. I-am zis sororii mele sa mearga afara si nu stiu ce a facut ca are pe fata bube, cosuri, nu sunt sigura ce-s, ea zice ca s-a frecat cu unghiile. Iar maine vin parintii acasa si cand vor vedea ce e cu ea iar o sa-mi tina o morala si or sa ma creada iresponsabila. Ma puteti ajuta? Ce sa-i dau pe fata ca sa nu mai aiba chestiile alea? Cu fond de ten nu pot, n-am voie s-o machiez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SaveTheNature a răspuns:

Buna!
Sora te e foarte posibil sa fi facut o alergie. Exista nenumarate alegii:la praf, la iarba, la animale etc.Si alergiile se manifesta diferit: bube, umflaturi eczeme.
Te sfatuiesc sa meri la un plafar(farmacie naturista) impreuna cu sora ta si sa vada farmacista ce are pe fata(farmacistii au facut multa medicina) deci isi vor da seamahappy
Daca vrei poti merge si la o farmacie obisnuita.
Iti vor da ori o alifie cu care sa se unga, ori niste pastilutehappy.
PS nu o da cu fond de ten ca poti agrava lucrurile.