| AlexiaClaudia a întrebat:

Am o mica problema...ieri dimineata m-am trezit cu o bubita langa omusor, in gura...si faza e ca ma doare foarte tare, nici nu pot sa mananc fara sa ma doara.
Nu stiti cum sa scap mai repede de acest lucru? Si daca puteti sa-mi explicati posibila cauza a bubitei...
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aneel a răspuns:

Buna, ti-am citit intrebarea si intr-adevar este ceva serios, sunt foarte multe cauze printre care si ai baut ceva foarte rece si ti-s-a umflat ganglionul, dar asta nu duce decat la o infectie. Te rog mai spune-mi niste detalii ca sa-mi pot da cu exactitate seama! Multumesc!

4 răspunsuri:
| ButterflyEtkisi a răspuns:

Daca e alba si un pic imprastiata inseamna cai stomatita(cel mai des esa de la murdari), dar cel mai bine consulta medicul...

| C8PILUcool a răspuns:

Am avut si eu asta-vara bucotisol, dati 2 zile si trece, partea buna e doar 3, 5 lei

| AlexiaClaudia explică:

Multumesc pentru raspunsuri.pai nu e inbrastiata, e o bubita alba si mica, ca o besica, ceva de genul...

| John90 a răspuns:

Probabil ai mancat ceva tare si te-ai ranit cu cea ce ai mancat este foarte sensibila zona guri nu e mare scofala trece de la sine