Si eu am avut niste dureri asemanatoare cu ale tale musculare in zona lombara si am folosit Bengay gel - un anti inflamator muscular pe care il poti cumpara de la orice farmacie, iti dai in zona respectiva inainte de culcare apoi te masezi usor 2-3 minute... la mine a functionat
Iti multumesc, chiar m-a mai sfatuit cineva sa cumpar aceasta crema si o voi incerca sa vad, poate functioneaza
Iti multumesc pentru sfat! A fost foarte folositor Durerea a disparut si pot adormi insfarsit ca bolovanul fara sa ma doara nimic. Tind sa cred totusi ca a fost o intindere musculara din cauza ca am facut prea multe abdomene dupa o pauza destul de lunga Mersi inca o data
Daca fumezi iatii adio de la plamini daca nu fumezi ee pentru ca aii ridicat ceva mai greu ori ai stat incomod
Da, sunt fumatoare, dar daca m-ar durea plamanii banuiesc ca ar fi in zona plamanilor si nu in spatele stomacului/pancreasului. Am facut multe abdomene dintr-o data, ma gandeam ca probabil poate fi o intindere musculara si am avut grija si de nepoata mea care cantareste in jur de 14 kilograme si am tinut-o destul de mult in brate.
p.s. ia-ti *
Da asa problema am si eu dar pe mine ma doare spatele si nu stiu daca ee din cauza la plaminii sau din cauza ca fac mult sport
Ai mai jos un site cu informatii despre Durerea Lombara.
http://www.topmedica.ro/blog/durere-de-spate-ce-sa-fac/.
Poti pune intrebari chiar pe site iar medicul iti va raspunde in scurt timp. Succes :)
Buna. Nu e de gluma cu durerile astea, adica nu stiu..remedi ..Eu mai foloseam o crema, pentru durerile astea..defapt e un fel de gel ''Taina Ursilor'', ustura putin da poate te ajuta...sau,incearca sa-ti controlezi pozitia...P.S : roaga pe cineva sa se uite la spatele tau, poate ai scolioza.