Si eu am avut niste dureri asemanatoare cu ale tale musculare in zona lombara si am folosit Bengay gel - un anti inflamator muscular pe care il poti cumpara de la orice farmacie, iti dai in zona respectiva inainte de culcare apoi te masezi usor 2-3 minute... la mine a functionat
Iti multumesc, chiar m-a mai sfatuit cineva sa cumpar aceasta crema si o voi incerca sa vad, poate functioneaza
Iti multumesc pentru sfat! A fost foarte folositor Durerea a disparut si pot adormi insfarsit ca bolovanul fara sa ma doara nimic. Tind sa cred totusi ca a fost o intindere musculara din cauza ca am facut prea multe abdomene dupa o pauza destul de lunga Mersi inca o data
Daca fumezi iatii adio de la plamini daca nu fumezi ee pentru ca aii ridicat ceva mai greu ori ai stat incomod
Da, sunt fumatoare, dar daca m-ar durea plamanii banuiesc ca ar fi in zona plamanilor si nu in spatele stomacului/pancreasului. Am facut multe abdomene dintr-o data, ma gandeam ca probabil poate fi o intindere musculara si am avut grija si de nepoata mea care cantareste in jur de 14 kilograme si am tinut-o destul de mult in brate.
p.s. ia-ti *
Ai mai jos un site cu informatii despre Durerea Lombara.
http://www.topmedica.ro/blog/durere-de-spate-ce-sa-fac/.
Poti pune intrebari chiar pe site iar medicul iti va raspunde in scurt timp. Succes :)
Buna. Nu e de gluma cu durerile astea, adica nu stiu..remedi ..Eu mai foloseam o crema, pentru durerile astea..defapt e un fel de gel ''Taina Ursilor'', ustura putin da poate te ajuta...sau,incearca sa-ti controlezi pozitia...P.S : roaga pe cineva sa se uite la spatele tau, poate ai scolioza.
Deeaandreea9156 întreabă: