| McKayzor a întrebat:

am o mica problema. Septul meu nazal este perforat si as dori sa stiu pe la ce pret se ridica operatia pentru a-l repara. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Violleta2022 a răspuns:

Intrebarea asta trebuie sa o pui unui chirurg ORL-ist, cand mergi la o consultatie.
El iti va da tarifele in functie de ceea ce vede la consult si de locatia pe care tu o sa o preferi pentru operatie.

Noi nu putem sa facem preturi, pentru ca este in functie de o gramada de factori necunoscuti la aceasta ora: spitalul unde se va face operatia (de stat/ sau privat), medicul care te opereaza (de stat/ sau privat), cate zile stai in spital, samd.

| McKayzor explică:

Voi merge deindata ce ma intorc in Romania. Vroiam doar sa stiu asa orientativ la ce sa ma astept

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De unde sa stim noi? Mergi la un medic ORL si dupa o consultatie amanuntita iti va spune ce este de facut. Cine ti-a spus ca ai septul perforat nu era medic? Sau ti-a spus asta vreo vecina?

| anonimg a răspuns:

In 2012 cineva spunea că nu te costă nimic dacă esti elev/student, salariat, pensionar.
http://medlive.hotnews.ro/......are-e.html