anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica problema si nu stiu de ce, problema este in felu urmator, la Frig mie mi se fac urechile si nasu rosu straight face si la caldura un pic mai mare la fel urechile mi se fac f rosistraight face si la fel si cand ma joc sau ma bat cu cineva din joaca mi se fac urechile rosi Stie cineva de ce si daca as putea sa fac ceva e foarte enervant crying((((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GregHouse a răspuns:

Esti sensibil la schimbarile de temperatura. De asemenea, temperatura corpului tau se modifica la efort.
No offense, dar daca esti mai plinut, asta e motivul.
Daca nu, voi reveni cu un raspuns. Si daca tot vei spune inaltimea si greutatea, nu te sfii sa spui si varsta si daca parintii, bunicii au avut sau au probleme cu greutatea.

| cora_3498 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de problema, du-te la un medic alergolog, sa-ti faca un test de toleranta la schimbarile de temperatura.S-ar putea sa ai o alergie, caz in care tot medicul iti va da tratamentul adecvat.