| daydreamerbeliever a întrebat:

Am o micata problema : mi-am calculat indicele de masa corporala si mi-a iesit ca sunt subponderala (am 1.55 si vreo 41 de kg.) ceea ce mie mi se pare imposibil pentru ca de ceva timp CHIAR am probleme cu grasimea (mai ales abdominala) iar pe net scria ca trebuie sa ma ingras! laughing Incerc de ceva timp sa fac sport si am renuntat la dulciuri.dar pur si simplu nu pot sa slabesc! ce as putea sa fac? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai lua dupa toate prostiile de pe net. La 1, 55 nu esti subponderala. Daca lipsesc 300 de grame nu este o nenorocire.

| xCrazyWolf a răspuns:

Pai normal, trebuie sa ai cam cu 10 kg mai putin decat numarul centrimetrilor? Ce vrei sa dai jos desii esti subponderala? Tu vrei sa ai ca baietii 6 pack? Toti oamenii au grasime pe abdomen, chiar si cei cu 6 pack tot au un procentaj de grasime (mai mic bineinteles). Daca mai slabesti o sa fi foarte slaba, anorexica, fara formehappy