anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelămurire. Acum vreo 2 sau 3 ani mi se umflase osul acela(între sâni sunt două "oase" care sunt mici dar ies in evidență normal) care este spre stânga iar celălalt era normal. Am fost la doctor.și mi-a zis că mi s-a umflat deoarece "am crescut mai repede și mai mult într-un timp mai scurt" și să iau vitamina C sau D sau sa stau la soare,. Dar acum încă mai e așa chiar daca am luat pastile, am mai stat la soare destul și vreau să știu dacă se va mai dezumfla vreodată, este scos în evidență destul de mult și nu prea îmi place, mă deranjează.
Daca da ce trebuie să fac? (Apropo am 11 ani și 9 luni și sunt fată) :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu te grăbești să te sperii. Ești încă în creștere și multe se vor mai întâmpla.

| QuoVadisss a răspuns:

Buna! Trebuie sa te duci din nou la medic sa te vada dupa aceasta perioada in care ti-ai luat vitaminele. Poate iti va recomanda sa faci niste exercitii pentru conditia fizica. Important este sa nu simti tu vreun disconfort sau sa ai dureri in acea zona.