| Georgiana_Andreea_1998_nfnG a întrebat:

Buna! Am o nelamurire, am scurgeri urat mirositoare care persista, am luat tratamente si am fost la o gramada de doctori in zadar. Ultima data cand am fost la doctor si mi-am facut analize, mi-au iesit bine, cum ca nu am nici o problema si nu am dereglari anormale dar cu toate acestea nu scap de aceste scurgeri. Poate mai e cineva pe aici care a mai trecut prin asta si poate sa-si spuna parerea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Floridori a răspuns:

Leucoreea nu ar fi deloc o problema daca nu ar fi insotita de mirosul neplacut.
Este imposibil ca la o cultura a secretiei, totul sa apara ca este in regula, cu exceptia cazului in care tu ai mers la laborator sa iti faci analiza secretiei vaginale in zilele in care simptomele (acel miros urat) sa fi fost absente, deci sa fi existat o perioada de latenta sau recesie de scurta durata.

Acum, depinde ce inseamna acest miros urat (miros de peste, drojdie, miros metalic etc.) si daca in igiena ta zilnica obisnuiesti sa iti faci spalaturi vaginale (sau sa speli cel putin cu apa introducand degetul in vagin), sa folosesti absorbante zilnice sau lenjerie din material sintetic si daca avand o igiena corespunzatoare (dus de 2 ori pe zi), sa folosesti in zona intima produse ce au un continut mare de parfum (geluri sau sapunuri parfumate, deodorante, creme etc.).

| Georgiana_Andreea_1998_nfnG explică (pentru Floridori):

Evident ca obiceiurile de igiena sunt prezente. Altfel nici nu postam aici stiind ca sunt o neingrijita. Din pacate am fost la n doctori si in zadar, dupa mai multe incercari de mers la ginecolog in zadar, m-am gandit sa cer niste sfaturi aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un ginecolog, nu la orice doctor. El știe exact ce se întâmplă și cum poate afla care e problema. Câți ani ai? Ești virgină? Dacă nu ești îți va băga camera și va vedea exact ce este acolo. Nu aștepta programeaza-te cât de repede poți. La ginecolog îți garantez că vei afla problema. Îți dau un exemplu simțit pe pielea mea: anul trecut nu mi-a venit ciclul cred că vreo 5 luni bineînțeles am făcut nenumărate teste de sarcină care au ieșit negative dar cum mama mea nu a vorbit cu mine despre chestiile astea singurul lucru care îmi venea în minte era sarcina că auzisem și eu că dacă nu-ți vine înseamnă că e un bebe.
Oricum. M-am convins că nu e niciun bebe și m-am programat la ginecolog. Am fost acolo și mi-a băgat camera. Mi-au găsit un fel de lichid care se plimba liber pe unde nu ar trebui să fie. Bineînțeles că nu a ieșit la analize așa ceva.
Deci ce vreau să spun este că sunt lucruri care nu ies din analize și trebuie să te duci să le descoperi
Baftă și multă sănătate sper să-mi asculți sfatul pentru că este cam singura șansă.

| Georgiana_Andreea_1998_nfnG explică (pentru anonim_4396):

Am fost la ginecolog, evident ca nu am ales un doctor gastroeterolog. Si din pacate nu doar la un doctor ginecolog ci la o gramada, chiar si la medic urolog. Dar multumesc oricum!