| Sheya a întrebat:

Bună!
Am o nelamurire...
Pe 3 iunie am avut o intrerupere de sarcina(lucru pe care as vrea sa nu-l judecati deoarece am avut n motive)...
Am avut CM:
7 iunie
5 iulie
1 august... iar acum pe 26 mi-a venit iarasi...

Pe 10 aug am avut contact neprotejat dar fara finalizare si etc...

Pe 22 mi-am facut un test, a fost negativ, pe 25 iarasi am facut un test, tot neg, acum pe 26 mi-a venit... vreau sa stiu daca exista posibilitatea unei sarcini...
In momentul in care am ramas, nu mi-a mai venit..deci acesta ar trebui sa fie primul semn, dar din cauza celor intamplate poate sunt eu paranoica, sunt constienta ca exista posibilitatea unor dereglari si etc... dar acum nu stiu, ba mi se pare ca am burta, ba mi se pare ca nu stiu ce...
Multumeschappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ambele teste de sarcina facute la 12 zile si respectiv 15 zile sunt inutile, fiindca o sarcina se poate evidentia numai dupa 21 de zile.

Iarta-ma ca-ti spun, dar asta este inconstienta, daca nici dupa ce ai patit-o tot nu te-ai invatat minte sa faci sex numai cu prezervativ.
De ce continui sa risti?

| Teo29 a răspuns:

Buna, fara sa judecam, dar daca ai avut intrerupere de sarcina acum tot neprotejat o faceti? sad

Mergi la ginecolog si vezi exact despre ce e vorba, poate e doar o raceala. Dar pe viitor, faceti-o doar protejat.