| Adriana294 a întrebat:

Buna am o plobleme de vreo 4 zile ma tot inteapa la inima care ar fi cauzele un sfat va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu nu inteleg cum puteti sta acasa cu intepaturi in inima sincer

| Adriana294 explică (pentru RAY):

Doar miercuri am programare la cardiologie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi și de la,, curent,,...te doare cu brațul\spatele?

| iulian1302 a răspuns:

Buna. Acele intepaturi pot sa aiba mai multe cauze; de la o magnezemie scazuta pana la afectiuni cardiovasculare. Pana nu iti faci un set de analize si un control de specialitate cardiologic+EKG, nimeni nu iti va putea spune cu exactitate ce ai!

| Andrei_Robert_1994_lPpI a răspuns:

BUNA! Daca te inteap sub inima la coasta poti fii racit la plamani sau pot fi si alte cauze.Consulta in cel mai scurt timp un medicul de familie. Numai bine!

| NoLongerInUse a răspuns:

Si pe mine m-a intepat si am fost la medic si a fost din cauza lipsei de calciu. Mi-a spus sa mananc un catel de ustoroi pe zi si mi-a dat niste medicamente (parca, a fost acum cativa ani). Si am fost si la niste analize, acolo mi-a iesit ca nu am avut nimic, si ca ma intepa din cauza lipsei de miscare.

Dar cel mai bine te duci si tu la doctor ca nu e la toti la fel. Eu ti-am spus ce a fost la mine cand m-a intepat. acum nu prea ma mai inteapa deloc.

| Adriana294 explică (pentru NoLongerInUse):

Da ma duc ca miercuri am programare