anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o preitena ce are fruntea plina cu pete de la acnee! ce tretament ar merge? lamaia...stiti cumva in cat timp actioneaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Facand Gomaj (microdermabraziunea)

Procedura se face de 2 ori pe saptamana. Durata creste treptat, pe masura ce tenul tau se va obisnui (la inceput un gomaj dureaza 5 minute, ulterior maresti durata procedurii pana la 8 minute)

Cu cat gomajul este mai profund, cu atat imperfectiunile dispar mai repede. Cauta la farmacie o crema pentru gomaj profund.

Citeste aici mai multe :
http://sanatate.acasa.ro/......i-818.html
http://www.feminis.ro/......tionar-220 p

12 răspunsuri:
| delia1999 a răspuns:

Si eu am afut acnee si m-am dat cu o crema, pana ce mi-a trecut complet, se numeste skinoren, este foarte eficienta

| delia1999 a răspuns:

Ti-o recomand

| InSty a răspuns:

Merge si cu lamaie dar doar de 2 ori pe saptamana si cu porii deschisi ( infuzie de musetel sau pur si simplu spalata fata cu apa calda)

| MisteriuosGirl a răspuns (pentru IMC90):

As vrea sa stiu daca este buna orice crema cu efect de gomaj! caci eu am una cu piersici si argila! conteaza tipul de crema?

| IMC90 a răspuns (pentru MisteriuosGirl):

Depinde cum arata cicatricile. Cu cat gomajul este mai profund, cu atat este mai eficient. Reversul medaliei este ca lezeaza pielea mai tare.
Cremele de gomaj superficial sunt mai mult pentru puncte negre si imperfectiuni, ca sa ''slefuiasca'' cicatricile are nevoie de ceva mai profund big grin

Depinde cum arata cicatricile. Cu cat gomajul este mai profund, cu atat este mai eficient. Reversul medaliei este ca lezeaza pielea mai tare.
Cremele de gomaj superficial sunt mai mult pentru puncte negre si imperfectiuni, ca sa ''slefuiasca'' cicatricile are nevoie de ceva mai profund big grin

Cum adica o lezeaza?

Se irita putin vreo 24h

de aceea nu trebuie facut zilnic.

A! inteleg! si sti ca sunt mastile cu miere cu scortisoara sau lamaie...cu alea se doarme?

Asta e deja domeniul cosmeticianului happy

eu unu te-as sfatui sa dormi demachiata si cu fata curata, pentru a ajuta pielea sa respire si sa se regenereze.

A! mersi! oricum, cred ca e tare greu cu miere pe fata noaptea!happyhappyhappyhappyhappymersi mult! m-ai ajutat o gramada! Bye bye! mai vorbim!

Cu placere happy