Respectarea cu strictete a meselor principale ale zilei. Sfatuieste-o ca la micul dejun sa manance 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti(mici sau medii), spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Sa nu mai consume fast-food si sa consume mai rar mezeluri/preparate(toate acestea sunt bogate in calorii, dar nesanatoase). Daca simte ca ar mai trebui ceva, poate consuma cate un sanwich intre mese, iar ca gustare poate consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun), fructe uscate, nuci, alune sau fistic. Daca dupa cateva luni(minim 3) nu se observa nici-o diferenta, e posibil sa fie genul de persoana care nu poate lua in greutate.
Pentru sanatatea ei ii recomand sa ramana asa. O ingrasare fortata, poate duce la aparitia multor complicatii de sanatate. Sincer.
Depinde ce varsta are. cel mai bine ar fi dupa parerea mea sa nu-i lipseasca cele 3 mese din zi si sa fie consistente.in rest cred ca atunci cand va fi matura oricum se va mai ingrasa, gen dupa o nastere, etc
Pai in primul rand sa nu mai fac sport si sa manance paste fainoase dulciuri(ciocolata) astea ingrasa cel mai repede
Nu trebuie sa manance mai mult decat ii e foame, mai ales fast-food, pentru ca o sa adauge grasime, ceea ce e f insestetic. In cazul ei trebuie sa adauge masa musculara, ceea ce se obtine prin sport.
O fata mi-a zis ca s-a ingrasat cu alune a zis cam o pungutsaa la cateva zile, ciocolata, dulciuri
lupoaicafioroasa întreabă: