| perfectgirl7 a întrebat:

Bună, am o probemă deci eu când am fost mică am luat foarte mult bully la şcoală și acum că am crescut mă afectat cumva negativ pentru că am rămas fără cu o teamă când văd persoanele în jurul meu încep să tremur de frică să nu se ia iar alt cineva de mine și când se ia cineva de mine la fel tremur și îmi vine să omor acea persoană pentru că nu mai pot accepta astfel de lucruri, am avut o fază la liceu mă tras o colegă de păr degeaba și a râs mereu de mine degeaba și de când mă tras de păr atunci parcă să schimbat ceva în mine adică eram în a 9 a atunci și nu am mai avut o astfel de experiență și în generală râdeau colegii de mine dar nu am pățit o la fel de grav ca la liceu și la liceu râdea toată clasa de mine pentru că am avut un tată bețiv și mai multe chestii.Cum aş putea rezolvă chestiile astea să scap de frica asta la psiholog? Sau e nevoie să mă interenez la un spital de nebunii că nu mai fac față la asemenea stări tremur toată și simt că îmi sare inima din piept cred că am înebunit nu știu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| gllopel a răspuns:

Ce aveti mai, generatia asta care va considerati destepti si educati? Toti aveti probleme psihice. De la ce? De la prea mult bine.
Du-te si discuta cu un psiholog prima data daca nu stii sa-ti stapanesti frica, emotiile si restul.

| perfectgirl7 explică (pentru gllopel):

E bine că ești tu sănătos nu știi ce înseamnă un om la suferința? Tu ai 50 de ani de ce zici că generația noastră e bine că sunt eu de vină atunci

| gllopel a răspuns (pentru perfectgirl7):

Sunt sanatos la cap, slava Domnului. In rest, toate scartaie.
Nu am spus ca tu personal esti de vina. Dar se intampla ceva in generatia voastra care tine de educatie si care va aduce in starea asta. De vina sunt si parintii ca nu au stiut sa va educe. Mergi la psiholog.

| BitchInRedDress a răspuns:

Doar probleme aveți voi... mergeti la munca, nu veti avea energie nici sa va plangeti