| anonima188888 a întrebat:

Am o problema.Alaltaieri am vazut un caz la tv despre un băiat cu cancer osos la soldul drept. In acea noapte am dormit putin pe canapea care nu e cea mai buna pentru dormit si apoi am simtit soldul drept ciudat, apoi parca am simtit o durere surda acolo, ieri nu am mai avut nimic pana seara cand am simtit iar durerea aceea surda, adica nu e o durere mare si este localizata in zona lombara partea dreapta in spre sold. Ce ma sperie e ca in timpul noptii ieri am simtit furnicături pe piciorul stang. Cred ca am si eu acea boala si cred ca a fost un semn faptul ca am vazut la tv acel reportaj... voi ati mai avut asa ceva? Am 14 ani si nu vreau sa am cancer...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ce coincidenta remarcabila, nu? Ai vazut la tv o stire despre un om cu cancer, si fix de a doua zi ai inceput sa ai si tu aceleasi "simptome".

Daca vezi o stire despre un om atacat de rechini, te temi sa mai faci baie in cada?

| laSoledad a răspuns:

laughing La 14 ani crezi orice. La tine e problema ca ai fost influentat de boala acelui baiat si acum crezi ca o ai si tu. E doar ipohondrie. Problema ta e una minora si e cauzata de dormitul in pozitii proaste pe canapea. Si daca stai mult pe scaun sau pe wc, tot asa o sa simti furnicaturi in picioare.winking

E cauza si efect. La tine cauza nu e boala, ci dormitul in pozitii proaste si statul prea mult pe scaun. Fa miscare si o sa-ti revii.

| anonima188888 explică (pentru laSoledad):

Sper ca asa sa fie, va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri

| svenhassel13 a răspuns:

Brooo
Ai dormit doar rau, iti va trece in cateva zile.
Cancerul e o boala care se face in timp, nu asa. Hahahappy (

| LaElly11 a răspuns:

Cred că te-a impresionat cazul și în subconștient încă te gândeai la asta.

| IzaBella10aug a răspuns:

Îți e prea frică să ai cancer la șold, și ai impresia că ești bolnavă și te doare. În realitate n-ai nimic, așa pățim cu toții, vedem ceva la tv și dup-aia ne e frică. Stai liniștită, n-ai pățit absolut nimic.

| anonima188888 explică (pentru IzaBella10aug):

Atunci dc ma doare mijlocul in partea dreapta? e doar in capul meu durerea?

| IzaBella10aug a răspuns:

Ar trebui să te duci la medic. Doar cancerul în stadiul final doare, dar nu este chiar atât de probabil să ai așa ceva. Poate fi un junghi, poate fi din cauza faptului că te-ai lovit acolo sau poate ai dormit greșit și te doare șoldul. Nu prea ai cum sa ai cancer și să nu-ți fi dat seama. Oricum, cel mai bine este să te duci la medic, iar după ce primești rezultatul analizelor, există destul de multe persoane care au reușit să scape datorită unor diete drastice, care au vorbit despre asta. Spune-i mamei tale despre faptul că te doare șoldul și să te ducă la analize, altfel nu vei afla niciodată sigur ce problemă ai.

Nu e chiar soldul, e mai in spate, e mijlocul in partea dreapta. azi m.am palpat pe spate si am descoperit ca am un muschi la spate in partea dreapta încordat si care ma doare la atingere, nu e o durere mare, ci una mica. e de la acel muschi încordat si simt durerea mai jos? si furnicăturile au legatura? ieri noaptea am simtit iar furnicături... la dr imi e frica sa ma duc ca sa nu iau corona, i.am zis si mamei dar ea a zis ca nu ma duce la dr din cauza coronavirusului si ca trece de la sine, nu i.am zis de cancer ca nu vreau sa o sperii...

Inca ceva. mie trebuie sa imi vina menstruatia in cam 4 zile chiar daca e neregulata, e o cauza a durerii?

| IzaBella10aug a răspuns (pentru anonima188888):

Da, probabil. Și eu sunt tot o fată, deci am trecut prin asta. Mă durea groaznic tot abdomenul înainte și în timpul menstruației.