| Cookie_2399 a întrebat:

am o problema am 12 ani si azi cand am facut lipsa mare am observat niste viermi inainte aveam ceva viermisori dar erau mici mici si albi are se miscau ft repede...in schimb acestia sunt ceva mai mari si sunt grosi straight face am vorbit cu mama si a spus ca maine ma va duce la doctor dar nu imi poate spune cineva cum se numesc sau ce sunt sau daca este grav. va rog mult. Multumesc:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| BlueEyes a răspuns:

Daca maine te duce la doctor atunci de ce iti mai faci griji?
Nu e nimic grav, te asigurwinking
Eu am avut problema asta cand eram mai mica (vreo 7 ani) si tot ce imi aduc aminte e ca trebuia sa beau un sirop dulce, era chiar bunbatting eyelashes.So, nu iti fa griji.Bafta pentru maine :*

| express11 a răspuns:

Se numesc oxiuri-doctor-medicamente-ok

| Florinapopica a răspuns:

Lol

| marlanuu a răspuns:

Nu e nimic grav.un medic iti poate spune mai multe. daca maine te duci la doctor cu siguranta iti va da niste pastilute.

| Cookie_2399 explică:

Multumesc mult

| Cookie_2399 explică:

Da am cautat pe net la imagini "oxiuri viermisori" si sunt exact asa cum am eu, sunt ingrozita de ei