| mabytza a întrebat:

Am o problema.Am 13 ani, si imi iua la mine absorbante in caz de ceva, dar nu am decat scurgeri vaginale.Insa azi m-am simtit mai rau si cand am ajuns acasa am gasit pe absorbant ceva maro incid foarte mult.
Oare imi vine ciclul sau am o infectie? Am simtit si o mancarime acum cateva zile
nu stiu ce sa fac... mama a zis ca probabil e ciclul
Ce e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil este mesntruatia. Prima menstruatie este intotdeauna mai ciudata, nu te ingrijora.

7 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Mama are dreptate si daca nu e in regula ceva vb cu ea si mergeti l a medic.

| Goofy77 a răspuns:

Dar daca ai facut si un tratament cu antibiotice si asociat cu mancarimi ar putea fi si Candyda chiar sunt curios de raspuns

| 16.laura.16 a răspuns:

Si eu sunt aproape sigura ca e ciclu. Stai linistita, o sa-ti vina cat de curand.
Pentru orice eventualitate, mergi la ginecolog. Vei scapa astfel de orice grija.

| zooooza a răspuns:

Da este ciclul. In primele dati iti vine mai maroniu. Nu te speria.

| 2696 a răspuns:

Probabil dar nu inteleg de ce te cari cu tampoanele dupa tine cand poti sa-ti pui pur si simplu un proteslip

| mabytza explică:

Scz pentru greseli:
iau*
inchis*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu este nimica rau doar asa ce le vine la fete si mie mi sa intanplat cand eram in Italia si mi-a venit doar niste picaturi mi-a venit la 9 ani