| Anonimusrocraft a întrebat:

Am o problema happy am cred viermisori in burta. mi-a spus o profesoara de biologie (stateam cu degetul in nas) si zice catre mine ca am viermisori.Mda. cum as putea sa scap de ei in afara (usturoi:pentru. ca nu il manc gol

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Te duci la un laborator si iti faci examen coproparazitologic ca sa vezi daca ai paraziti. Doar pentru ca te scarpini in nas nu inseamna ca ai. Daca ai, mergi la medic cu rezultatul pentru tratament. Nu lua nimic de capul tau pentru ca profa de bio ti-a spus nu stiu ce, oricat de profesoara de biologie ar fi ea, nu e medic. (Ma refer strict la medicamente, usturoi poti sa mananci cat vrei si cum vrei)

7 răspunsuri:
| crybaby220 a răspuns:

Sunt siropuri sau pastile la farmacie...

| NellieLovett a răspuns:

Daca stai cu degetul in nas nu ai neaparat viermisori.
Totusi un semn ca ai limbrici este ca iti vine sa te scarpini la nas, pentru ca limbricii pot sa se "plimbe" pe acolo.
Daca te mananca nasul cel mai bine vorbesti cu parintii sau doctorul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Are raze x sau de unde spanac stie ce ai tu in burta?

| AlexCristi97 a răspuns:

Daca ai virmisori in burta, ar trebui sa te manance fundul, cam asta e primul simptom la limbrici sau oxiuri. Alte simptome sunt greata, dereglari ale apetitului, dureri de burta.
Daca nu ai niciuna din astea, nu trebuie sa te ingijorezi.
Nu mai sta cu degetul in nas ca e scarbos pentru cine te vede si nu e deloc sanatos. Nu iti roade unghiile ca asta poate duce la aparitia parazitilor intestinali. (limbrici, oxiuri...)

| Eu2208 a răspuns:

Profa de bio nu e prea inteligenta... Trebuia sa te doara burta! Oricum daca ai avea viermisori ar trebui sa mananci seminte de dovleac se gasesc la orice magazin!
Funda?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Statul cu degetul in nas este dovada de lipsa de educatie nu de boala. N-au nici o legatura una cu alta.

Răspuns utilizator avertizat