| TeenageGirl a întrebat:

Buna!

Am o problema!
Am in casa cativa tantari care nu "dispar"!
Pun diferite solutii in rpiza dau fos la pastile dau cu spary-uri dar nu "Vor sa dispara"!

Dimineata cand ma scol, ma trezesc ca am pe mana vreo 10 blande[Cred ca aceasta este denumirea lor]
Cu ce ar trebui sa ma dau sa nu le mai am!
Eu nu resuesc sa ma stapanesc! Ma scarpiiin
!

Eu stiam ca trebuie sa ma dau cu lamaie...
Voi ce credeti?

PS:Nu cred ca sunt de la tantari.:-\
Adica am 40 de blande pe tot corpul! Of!

HELLLP ME!

Astept raspunsuri folositoare!:-((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ðεεα • ♥ a răspuns:

Bună Alice!

Păi foloseşte AUTAN, dă-te înainte de culcare, şi nu te vor mai pişca.
Şi pentru ţânţari pune pastiluţă în priză seara când te culci, are un miros plăcut dar şi folositor!

| ColorfullColors a răspuns:

Um... Nu stiu, deea, pentru mine nu au functionat nici pastilele nici Autan. straight face

Si, Alice, probabil ce ai tu este o toxinfectie alimentara, obisnuiam sa fac de multe ori asta si inca mi se mai intampla destul de des, cel mai bine e sa mergi la doctorul tau de familie. O sa-ti dea o crema sau/si niste pastile care pentru tine functioneaza cel mai bine.

| Ðεεα • ♥ a răspuns:

Dar pentru ea poate functioneaza

| TeenageGirl explică:

Va multumesc dar am o alergie.Acum mi-am dat seamahappy. Sunt alergica la ciocolatahappy

Va multumesc din suflet tuturor!