anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema: am par la subrat, problema este ca nu pot purta maieuri. La sfarsitul anului am banchet, mi-am propus sa port o rochie cu maieu... dar nu pot...
Va rog spuneti- mi căi naturale de a scapa de parul la subrat, deoarece mama nu ma lasa sa ma epilez.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar si baietii se epileaza, nu ai cum sa scapi de par prin cai naturale happy Doar epilare cu laser, crema depilatoare, ceara, aparat depilator, etc.
Nu stiu ce sa zic... Macar te lasa sa te pensezi?
SPune-i ca e necivilizat sa mergi asa la un banchet ca iti este rusine si in plus e lipsa de respect pentru cei din jur happy Chiar si catre sportivi esti un proiect prin care li se cere epilarea la sub brat happy Suntem in secolul 21, nu are cum sa nu-ti permita

7 răspunsuri:
| AlexRv a răspuns:

Buna!

Nu exista o cale ''naturala''. E normal și fiziologic parul la subraț, Singura metoda e epilarea. Spune-i mamei tale ca nici ea la vârsta ta nu umbla cu par la subraț, asa ca sa fie putin mai flexibila. OF!

| Yosca a răspuns:

Pai spune-i mamei tale ca este o nebuna( fara suparare ), si poti sa te dai pe par cu ceva care nu se mai ia si atunci o sa fi nevoita sal tunzi si in spui mamei tale ca a fost un accident dar vezi sa faci asta cu cayeva zile inainte de banchet

| Kaℓi a răspuns:

Cum nu te lasa?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iei frumos o lama, te razi si gata. pana se prinde maica ta creste la loc

| AirănMeidăn a răspuns:

Cum sa nu te lase sa te epilezi?
Nu, nu exista nicio cale naturala. Doar crema, epilat sau benzi cu ceara. Din proprie experienta iti zic, cea mai de lung-durata detoda e epilatul. Celelalte. dupa maxim 1 saptamana ti-a crescut la loc.
Epileaza-te si fara voia ei. Daca nu ai epilator acasa ia-ti 20-30 de lei si te duci la un salon.Nu are ce sa-ti faca.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mama ta nu realizează că trebuie să te îngrijești?
Te faci cu ceară sau cremă de epilat.
Pa, pa.

| darriya a răspuns:

Scuze dar mama ta te controleaza subrat? iti spune "ia draga mea mai ai par"?!laughingpe bune e prea de tot n-are ce sa-ti faca, e ceva normal sa scapi de parul nedorit, mai ales ca esti o domnisoara in toata firea nu mai ai 7ani.