Sunt foarte bune picaturile. Cea mica a mea a luat injectii in doua randuri in 3 saptamani in doua sarje si nu ii trecuse. La un moment dat spunea doctorita ca daca nu ii trece nici cu picaturi o vor opera. Insa cand i-am dat picaturile i-a trecut imediat... imi luase o piatra de pe inima. Problema cu zvacnitul este normala.
Insanatosire grabnica.
O sa ai pana o sa acepte corpul tau acest tratament, acum difera de la persoana la persoana
Si eu am avut acum 2 ani.Nu ai nimic asa e cand ai otita si scapi destul de repede am asculatat sfatul medicului si peste 2 saptamanii mi-a trecut.Asculta si tu de medic asta daca vrei sa-ti fie bine urechea!
Heei.mama este medic ORL-ist si am iintrebat'o.a spus sa stai linistita, si sa astepti rezultatul tratamentului! Si nu, nu o sa ai nimic!
Stari de voma nu cred.
iti trece in 3-4 zile.
de tot.dar dupa 2 zile se va rezultate.e normal sa ti zvacneasca...
Si eu am avut otita. dupa ce imi puneam picaturile stateam in pat din cauza durerii de cap.tot ce poti face este sa urmezi reteta si iti va trece cu siguranta.nu o sa vomiti, nu cel putin din cauza picaturilor.mie mi-a trecut intr-o saptamana, dar la mine nu a fost grav.no sa dureze prea mult nici la tine.
sfat:incalzeste picaturile inainte