| albertoleos99 a întrebat:

am o problema, azi noapte m-a manca tot corpul, dimineata m-am trezit cu pete rosi pe brat, ma mananca si spatele si burta, si pe piept am iar niste bube la care m-am scarpinat si acum sunt ca niste pete rosi.Va rog aveti idee ce poate fi, eu m-am gandit la toxiinfectie dar nu am mancat nimic neobisnuit, sau pojar... dar nu stiu, ma puteti ajuta, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cLeILa a răspuns:

Buna,sa stii ca e o infectie,nu stiu poate nu ca ai mancat ceva neobisnuit sau stricat dar infectiile apar si de la alte chestii,uite eu tias recomnada o crema ceva oi alifie sas te dai,daca nu trece mergi la doctor,dar nu te speria nu e grav, am avut si eu, la mine era infectie.cam atat. fundita plzzz?

4 răspunsuri:
| gabita231 a răspuns:

Poate ai o alergie eu asa am avut la un medicament pentru nas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bubitele de pe brat le-am avut si eu. Nu este nimic grav, nu te ingrijora. Foloseste crema de galbenele cateva zile si iti va trece happy. Daca nu ai, stai la soare cat mai mult timp si vor disparea. Este normal.

| i3Cookies a răspuns:

Varicela/pojar? nu stiu exact.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunabig grin daca este o pata rosie cu multe bubite mici este pojar iar daca nu s'ar putea sa fie varicelabig grin